sâmbătă, aprilie 17, 2010

Internet Explorer 9

HeaderLeft
Viteza
si standardele web sunt cuvintele cheie pe care Microsoft vrea sa le promoveze in legatura cu noua versiune a browserului lor. Pe pagina in care noua versiune (inca in dezvoltare) este prezentata sumar, se pune accent pe exemple si teste de viteza [JavaScript, grafica HTML5 posibila prin GPU]. HTML5 este 100% operabil in IE9, cel putin asa se lauda cei in masura. Engine-ul JavaScript a fost rescris de la 0 si permite rularea codului de mai multe procesoare (acolo unde este posibil), o surpriza pentru concurenta.

Aaaa… Pagina este http://ie.microsoft.com/testdrive/. Aici puteti descarca versiunea de testare si gasiti si exemplele de care va ziceam mai sus.

Pentru cei interesati de noile performante va sugerez sa vizualizati urmatoarele filmulete de prezentare:
Internet Explorer 9 Video (1/2)
Internet Explorer 9 Video (2/2)

2 comentarii:

  1. Salut, as vrea sa iti dau un sfat :P. Cand mai postezi despre softuri in care lumea si-a pierdut increderea, ar fi bine sa le testezi si tu si apoi sa zici cum ti s-au parut, altfel foarte putini or sa dea importanta pentru ca nu e nimic interesant.

    ontopic: Un IExplorer nou: mare chestie; Daca nu vine cu o viteza care sa bata chrome-ul, daca nu o sa aiba inovatiile cu care ne-a obisnuit Opera, daca nu o sa aiba ergonomia si securitatea lui Firefox o sa fie doar un alt browser de la Microsoft de care sa rada lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de feedback ;), ziceam doar ca se va lansa in curand, cand o sa fie o versiune finala o sa il testez si o sa-mi zic parerea.

    RăspundețiȘtergere