miercuri, ianuarie 26, 2011

Yahoo Messenger 11 BETA

Pe lângă serviciile obișnuite pe care le oferea până acum (mesaje text, apeluri video, serviciu de mesagerie vocală), Yahoo Messenger 11 BETA include o serie de jocuri interactive accesibile direct din interfața aplicației. Jocurile pot fi rulate împreună cu prietenii, fiind posibilă alăturarea la un joc deja existent sau creearea unei sesiuni noi. Lista de jocuri disponibile este limitată, cuprinzând momentan titluri ca Pool, Happy Harvest, Happy Manor, Fishville, etc.

Începând cu această versiune, utilizatorul are posibilitatea de a se loga pe mai multe calculatoare/dispozitive simultan fără a întrerupe sesiunea de chat. Arhiva este acum salvată într-o locație comună, putând fi accesată oricând de la oricare calculator. S-a introdus și o funcție de căutare pentru a găsi cât mai rapid informațiile dorite.

O nouă facilitate este integrarea Facebook Chat în lista curentă de prieteni. Comentariile și actualizările de pe Facebook, Flickr și Twitter pot fi acum vizionate direct în Yahoo Messenger, iar statusul poate fi actualizat simultan în rețelele specificate.

Din punct de vedere estetic schimbările nu sunt majore. La prima vedere se observă ferestrele care au acum bordura de la Windows Aero, cu efectul de sticlă.

L-am testat, pot să zic că sunt mulțumit de el, deși încă mai sunt aspecte asupra cărora ar trebui să se lucreze mai mult. Aștept părerile voastre.

Îl găsiți aici: http://messenger.yahoo.com/beta/win

3 comentarii: