duminică, ianuarie 23, 2011

TuneUp Utilities 2011

Sau cum să-ți faci calculatorul să zboare?
TuneUp Utilities 2011 este un utilitar destinat optimizării și măririi performanței calculatoarelor cu sistemul de operare Windows. Programul permite transformarea sistemului în unul mai rapid și mai sigur în doar câteva minute. Pachetul oferă funcții complete pentru optimizarea sistemului, curățare și menținere, totul într-o interfață modernă și accesibilă. Toate schimbările efectuate de program sunt complet sigure, modificările fiind monitorizate de TuneUp Rescue Center. În cazul unui eveniment neplăcut, orice modificare poate fi readusă la starea inițială în orice moment.

Principala noutate a acestei noi versiuni este funcția Program Deactivator. Aceasta permite dezactivarea tuturor proceselor aplicațiilor pe care le folosești foarte rar, dar nu vrei să te desparți de ele. Rezultatul, în materie de performanță, e același ca în cazul în care aplicația ar fi fost dezinstalată permanent. Concluzia?! Consumul de resurse implicit este eliminat complet până în momentul în care ai nevoie din nou de aplicație. La o simplă rulare, TuneUp Utilities 2011 o reactivează automat.
Singurul impediment este prețul piperat pentru un utlizator din România: 50$ (49.95$). Dacă vrei să-l testezi, îl poți descărca gratuit de pe site-ul producătorului. Ai 15 zile în care poți să-i încerci toate funcțiile fără niciun fel de limitare.
http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu