duminică, iunie 21, 2009

Starcraft II Beta in curand

Intr-un viitor apropiat, Starcraft II, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an, va intra in stadiul Beta. Programul de testare va fi deschis intr-o prima perioada jucatorilor din America de Nord si Australia. In etapele urmatoare programul va fi extins si in Europa. Pacat insa ca doar un numar de jucatori are privilegiul de a incerca prima varianta a Starcraft II. Teoretic oricine se poate inscrie pentru testarea jocului, dar practic doar cativa dintre acestia vor fi alesi. Doar o singura conditie se cunoaste momentan: faptul ca cel care se inscrie trebuie sa aiba deja un joc de la Blizzard, deoarece are nevoie de codul serial al acestuia la inscriere.

3 comentarii:

  1. Starcraf, o o, mare jos la vremea lui, practic pentru mine a fost primul joc pt. PC pe care l-am terminat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tin minte ca jucam Starcraft in momentele aparitiei sale. Acum e mare asteptare dupa Starcraft II. Sa speram ca o sa merite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Invitatii pt beta au fost deja trimise unor jucatori importanti din comunitatea de BW, iar optinea de opt-in de pe site-ul blizzard a disparut de circa o saptamana. As ca beta-ul poate sa apara oricand.

    Blizzard a confirmat ca jocul va fi lansat undeva in sezonu de Craciun 2009, dar poate oricand sa amane lansarea in functie de feedback-ul primit in timpul periodei de beta.

    RăspundețiȘtergere