vineri, iulie 10, 2009

DriverMax 5

     Astazi o sa va prezint un program mic si eficient care, cel putin mie, mi-a usurat munca de cateva ori. Dupa cum sugereaza si numele sau, softul se ocupa cu domeniul driverelor... BackUp, Restore, actualizare la zi sunt doar cateva caracteristici ale DriverMax 5. Personal am intampinat multe persoane care nu isi mai gaseau cd-urile cu drivere pentru calculatorul personal. Pentru rezolvarea acestei probleme navigam pe Internet ceva vreme pana ce gaseam driverul potrivit, o solutie mai putin convenabila.

     DriverMax 5 identifica hardwareul si cauta automat driverele necesare pentru sistemul de operare in cauza (versiunile de Windows). De asemenea le mentine la zi pentru o functionare optima a calculatorului personal. Pentru operatia de BackUp a driverelor, softul permite salvarea acestora intr-un format .zip sau salvarea individuala in foldere. Functia Restore poate sa preia driverele in aceleasi moduri.

     Programul este disponibil in versiunea freeware, dar are si o optiune Premium care ofera mai multe servicii. Sper sa va foloseasca si voua, puteti sa-l luati cu incredere ;).

Un comentariu: